BejelentésMAGYAR MUAYTHAI EGYESÜLET (HMTA)
one world one muaythai

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Thaibox és MMA gála Veszrémben Romboló a WKA profi Thaibox EB. címért küzd.

Október 25.-én az ország egyik legnagyobb sportcsarnokában rendez egy kiválónak ígérkező Thaibox és MMA gálát Kiss Dénes. A főmérkőzésen Géczi"Romboló"Dániel próbálja meg elhódítani a WKA profi thai-box EB címét -79 kg-ban. A „Romboló” eredetileg Hrvoje Crnic ellen mérkőzött volna, de a horvát sportoló lesérült, így új ellenfél után kellett nézni. Mladen Steko a WKA szervzet profi divízió vezetője hamar meg is találta az új riválist a német Albert Krieziu személyében Daninak nem lesz könnyű dolga, hiszen az ellenfél már korábban szerzett profi Európa-bajnoki övet az ISKA és a WKA szervezetnél is!
SIKERES RENDEZVÉNYEN SIKERES MÉRKŐZÉSEK
Egyesületünk három versenyzője sikeres mérkőzéseket vívott a "Spártaiak Harca" elnevezésű küzdősport gálán. Elsőnek Schieber"Szúnyog"Árpád győzte le három menetben a Szegedi Bíró Dánielt K-1 szabályrendszerben. A következő mérkőzésen Szentkuti"Pók"Norbert rohamaira már válaszolni képtelen romániai Szabó Stefant léptette le a bíró a harmadik menet végén. Erdélyi"Roll"Tibor a romániai Moldovan Sebát győzte le három nagyon kemény menetben. Az elszántság és a kemény felkészülés, meghozta a várt eredményeket. Gratulálunk a versenyzőknek.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!